Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Φιλέτα γλώσσας στη λαδόκολλα


9
0


Μερίδες: 4
Χρόνος ετοιμασίας: 10 '
Χρόνος ψησίματος: 40 '
User Photo Sokolatoula Sokolatoula
Το ψάρι είναι απαραίτητο στη διατροφή μας και καλό θα ήταν να τρώμε τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.
Ετικέτες:Ψάρι Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Ψάρι
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (9 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

4 φιλέτα γλώσσας μεγάλα
1 κουταλάκι εστραγκόν σε σκόνη
4 μέτριες ντομάτες σε ροδέλες
2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε μπαστουνάκια
4 κουταλιές της σούπας λάδι
αλάτι και πιπέρι
Ανακατεύουμε το αλατοπίπερο με το εστραγκόν και πασπαλίζουμε τα φιλέτα του ψαριού.
Απλώνουμε στον πάγκο μας 4 λαδόλολλες και τις αλείφουμε με λάδι
Τοποθετούμε πάνω σε κάθε λαδόκολλα ένα φιλέτο και πάνω σε αυτό ροδέλες ντομάτας και πιπεριές.
Ραντίζουμε τα λαχανικά με λίγο λάδι, τα πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι και κλείνουμε καλά τις λαδόκολλες.
Τις τοποθετούμε σε ταψί και ψήνουμε τις γλώσσες στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
Μετά ανοίγουμε λίγο τις λαδόκολλες και ψήνουμε άλλα δέκα λεπτά.


ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!

Σχόλια

User Photo Sokolatoula Sokolatoula
2010-03-20 09:52:38
Δεν μπορώ να σου εξηγήσω ακριβώς τι γεύση δίνει, αλλά είναι ιδιαίτερη και ευχάριστη. Σε περίπτωση που δεν έχεις βάλε κάποιο άλλο μυρωδικό.
User Photo panselin panselin
2010-03-20 09:26:15
Το εστραγκόν δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, τί γεύση δίνει?

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.