Ανακατεύουμε το αλατοπίπερο με το εστραγκόν και πασπαλίζουμε τα φιλέτα του ψαριού.
Απλώνουμε στον πάγκο μας 4 λαδόλολλες και τις αλείφουμε με λάδι
Τοποθετούμε πάνω σε κάθε λαδόκολλα ένα φιλέτο και πάνω σε αυτό ροδέλες ντομάτας και πιπεριές.
Ραντίζουμε τα λαχανικά με λίγο λάδι, τα πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι και κλείνουμε καλά τις λαδόκολλες.
Τις τοποθετούμε σε ταψί και ψήνουμε τις γλώσσες στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
Μετά ανοίγουμε λίγο τις λαδόκολλες και ψήνουμε άλλα δέκα λεπτά.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!
2010-03-20 09:52:38
Δεν μπορώ να σου εξηγήσω ακριβώς τι γεύση δίνει, αλλά είναι ιδιαίτερη και ευχάριστη. Σε περίπτωση που δεν έχεις βάλε κάποιο άλλο μυρωδικό.
2010-03-20 09:26:15
Το εστραγκόν δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, τί γεύση δίνει?