Βουτυρωνω το ταψακι μου και στρωνω το 1/2 φυλλο ανοιγοντας το με τα χερια μου πολυ καλα. Λιωνω το βουτυρο και το ραντιζω. Τριβω τα τυρια,τα ανακατευω μεταξυ τους και τα στρωνω απο πανω. Συνεχιζω με το υπολοιπο φυλλο. Χτυπαω το γαλα με τα αυγα και περιχυνω τη πιτα. Ψηνω στους 180 μεχρι να ροδισει! Καλο ειναι να δουλεψουμε καλα το φυλλο πριν το χρησιμοποιησουμε ανοιγοντας το με τα χερια μας σα να το ξενουμε.Θα γινει τελεια!
2011-11-07 13:26:00
Καταπληκτική πίτα, εγώ την έκανα φωλιές και έβγαινε κομμάτι κομμάτι και όλοι έπαθαν πλάκα.
2010-03-03 19:34:12
Aυτή τη συνταγή την έψαχνα καιρό!!! Με την πρώτη ευκαιρία θα τη φτιάξω γιατί τώρα βρίσκομαι σε φάση δίαιτας
2009-10-30 23:27:51
Εγω που τρώω και τα 2 μου φαίνονται και οι δύο εκδοχές σούπερ!!!
2009-10-30 21:21:46
Κι εγώ δεν τρώω ροκφόρ Κλάρα μου. Περί ορέξεως ότι προτιμάει ο καθένας.
2009-10-30 19:16:55
μια χαρα θα ειναι ,μονο που εγω δε τρωω φετα μπλιαχ@
2009-10-30 19:04:19
Κάνω μια παρόμοια συνταγή Κλάρα και είναι τέλεια! Εγώ βάζω φέτα αντί ανθότυρο και λίγο μπέικον.