Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε το αλεύρι, αλάτι,το νερό, το ένα αυγό και το λάδι μέχρι να γίνουν λεία και μαλακή ζύμη.
Την ανοίγουμε σε φύλλο και με ένα ποτήρι κόβουμε κύκλους ζύμης.
Παίρνουμε δύο μπολ και στο ένα βάζουμε τη φέτα κομματιασμένη και στο άλλο τη γραβιέρα.
Βάζουμε και στα δύο αλάτι και πιπέρι, το ένα αυγό και τον μάραθο και τα ανακατεύουμε να γίνουν ένα ομοιόμορφο δείγμα.
Στα μισά τυροπιτάκια βάζουμε γέμιση γραβιέρας και στα υπόλοιπα τη γέμιση φέτας.
Διπλώνουμε τα άκρα των κύκλων και αλείφουμε τις άκρες τους με βούτυρο πιέζοντάς τες.
Βάζουμε τα τυροπιτάκια σε ένα καλά βουτυρωμένο ταψί και τα ψήνουμε για 45 λεπτά στους 220οC.
καλή όρεξη!!