- Μισό κιλό τυρί κασέρι τριμμένο
- 3 κρόκοι αυγών
- Ηλιέλαιο
- Αλάτι
|
- Βάζουμε σε μια κατσαρόλα λάδι (αρκετό) πάνω από ένα δάκτυλο και περιμένουμε να κάψει
- Παράλληλα ανακατεύουμε τόσο αυγό και τόσο κασέρι ώστε να γίνει μια μαλακή ζύμη, βάζουμε και λίγο αλάτι.
- Πλάθουμε τη ζύμη μπουκίτσες μακρόστενες και τις ρίχνουμε στο καυτό λάδι.
- Μόλις ροδίσουν τα βγάζουμε με το τρυπητό από την κατσαρόλα.
|
2010-02-19 09:42:17
Ευχαριστώ..Είναι πράγματι πολύ νόστιμες και πολύ εύκολες να γίνουν
2010-02-18 22:10:35
Εύκολες και λαχταριστές οι κροκετούλες σου Μαρία. Θα δοκιμαστούν άμεσα σε κάποιο τραπέζι.