Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Τσηζ κέικ


13
0


Μερίδες: 20
Χρόνος ετοιμασίας: 60 '
Χρόνος ψησίματος: 30 '
User Photo vana vana
Το διαφορετικό.
Ετικέτες:τσιζ κέικ Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Γλυκα - Επιδόρπια / Τσίζ κέικ
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (13 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

Σιρόπι
1 ποτήρι νερό
3,5 κουταλιές ζάχαρη

παντεσπάνι
5 αυγά
1 φλ. ζάχαρη
1,5 φλ αλεύρι
1 μπέικιν
1 βανίλια

κρέμα
1 garni χτηπημένο με γάλα
1 τυρί Φιλαδέλφεια 300 γρ.

Ζελές
1 ζελέ φράουλα ή κεράσι
1 ποτήρι ζεστό  νερό και ένα ποτήρι από το ζουμί της κομπόστας

1 κομπόστα βύσσινο
1. Ανάβουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς σε αέρα.
2. Χτυπάμε όλα τα υλικά για το παντεσπάνι και ψήνουμε για 20 λεπτά.
3. Κάνουμε την κομπόστα και τη βάζουμε στο ψυγείο με ένα κουτάλι ακουμπισμένομέσα. Είναι έτοιμο το ζελέ όταν κουνώντας το κουτάλι αφήνει γραμμή. Θα είναι αρκετάσταθερό για να το χρησιμοποιήσετε γιατί αλλιώς θα το ρουφήξει το παντεσπάνι.
4. Χτυπάμε το garni με το τυρί
5. Κάνουμε το σιρόπι βράζοντας 3-4 λεπτά και σιροπιάζουμε το παντεσπάνι.
6. Απλώνουμε από πάνω την κρέμα και βυθίζουμε τα βύσσινα πάνω στην κρέμα.
7. Μετά ρίχνουμε το ζελέ και αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει.

Σχόλια

User Photo vana vana
2010-06-28 01:13:29
Σε ευχαριστώ πολύ.
User Photo butterfly butterfly
2010-06-24 14:43:48
Συγχαρητηρια για το γλυκακι.Πολυ νοστιμο!!!
User Photo Cook Therapist Cook Therapist
2010-04-19 14:32:54
Πράγματι διαφορετικό!

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.