Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Το γλυκο τις Μαμας


10
0


Μερίδες: Αναλογα το σκεβος
Χρόνος ετοιμασίας: 10 '
Χρόνος ψησίματος: 30 '
User Photo Nesi Nesi
Ένα γλυκό σκέτο πειρασμός δεν μπορεις να φας μόνο μια μερίδα!!!!
Ετικέτες:Γλυκο Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Γλυκα - Επιδόρπια / Άλλο
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (10 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

2 πακέτα savagir
Για τα καραμελομενα αμυγδαλα!!
2 σακουλακια ασπρισμενα αμυγδαλα
100γρ βουτιρο
200 ζαχαρι

Για την κρεμα
2 πακετα τυρι philladelfia
2 κουτια κρεμα φιτικι ermol
200γρ κρεμα γαλακτος

Για το σιροπι
3 κουπες νερο
2κ.σ.νες καφε
2κ.σ. κακαο
2κ.σ.ζαχαρι
Αρχικα ετοιμαζουμε τα καραμελομενα αμυγδαλα βαζουμε στο φουρνο τα ασπρισμενα αμυγδαλα να καβουρδιστουν οστοσο ζεστενουμε σε τιγανι το βουτιρο και $την ζαχαρι να γινει καραμελα προσθετουμε τα καβουρδισμενα αμυγδαλα ανακατευουμε και αδιαζουμε απλονοντας το μιγμα σε αλουμινοχαρτο και αφινουμε να κρυοσει .

Ετοιμαζουμε την κρεμα : χτυπαμε την κρεμα γαλακτος σε σαντιγι προσηετουμε λιγο ζαχαρι προσθετουμε τις ermol kai ta philadelfia και ανακατευουμε με μιξερ χειρος να γινει μια σφιχτει κρεμα σε γουδι σπαμε τα αμυγδαλα και προσθετουμε στην κρεμα κραταμε λιγα για γαρνιρισμα!!

Τελος σε ορθογωνιο ταπερ απλωνουμε τα savagiar βουτοντας τα στο σιροπι το οποιο εχουμε ετοιμασει μια στρωση κρεμα μια savagiar τελιωνουμε με κρεμα και πασπαλιζουμε τα αμυγδαλα για γαρνιρισμα!!!

Αφινουμε στο ψυγειο μεχρι να σφιξει και σεβριρουμε!!

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.