Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Τουρτίτσα ροδάκινο


9
0


Μερίδες: 10
Χρόνος ετοιμασίας: 20 '
Χρόνος ψησίματος: 0 '
User Photo neraidaki2002 neraidaki200 2

μια ευκολη τουρτιτσα με φρουτα!

Ετικέτες:κομπόστα,ροδάκινο,σαντιγύ Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Γλυκα - Επιδόρπια / Άλλο
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (9 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

2 πακετα μπισκοτα στρογγυλα γεμιστα   σοκολατα   τα μεγαλα ομως !

2 κουτια κομποστας ροδακινο.

2 κουτια κρεμας σαντιγυ οτι μαρκα προτιματε

250 γρ γαλα φρεσκο-προαιρετικα

πρεπει να διαθετουμε στρογγυλη πιατελα γι αυτη τη συνταγη.


Καταρχην   ανοιγουμε τη κομποστα μας με σκοπο να

μουσκεψουμε ολα μας τα μπισκοτα.τα τοποθετουμε μια στρωση στην πιατελα μας μουσκεμενα καλα με το γαλα η με το σιροπι της κομποστας μας.ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΟΥΣΚΕΨΟΥΝ ΚΑΛΑ γιατι πρεπει να ναι μαλακη η βαση μας.

στη συνεχεια βαζουμε μια στρωση απο την κομποστα μας.επειτα ξανα μια στρωση απο τα μουσκεμενα μας στρογγυλα μπισκοτακια.στη συνεχεια παρασκευαζουμε τη σαντιγυ στο μιξερ συμφωνα με τις οδηγιες.το χτυπαμε για λιγα λεπτα οσο λεει.

μετα,τοποθετουμε απο πανω τη σαντιγυ και βαζουμε για γαρνιρισμα καποια ροδακινα παντα απο την κομποστα μας,αφου τα εχουμε κοψει πρωτα στη μεση για να μην ειναι πολυ ψηλη η τουρτα μας.

τοποθετουμε την τουρτα μας στο ψυγειο για 3 ωρες περιπου και σερβιρουμε!



θα σας συμβουλευα σε περιπτωση που κανετε οικονομια κ εχετε μια κομποστα να κοψετε τα ροδακινα στη μεση για να σας φτασουν!κ στις 2 στρωσεις !

Σχόλια

User Photo neraidaki2002 neraidaki200 2
2009-12-05 19:46:00
εαν κανετε οτι λεω ακριβως θα βγει τελειο! ψηφιστε το κιολας εαν θελετε!
User Photo IceTea IceTea
2009-12-05 09:54:00
neraidaki ,,,,, εγραψες τελειο..... εκανα μια ζαβολια sorry το εκανα μισο με ροδακινο και μισο με ανανα μαρεσει ο ανανας περισσοτερο απο το ροδακινο........ ωραια βγηκαν και τα δυο .......bravo
User Photo Sokolatoula Sokolatoula
2009-12-03 21:55:16
Πολύ ελαφριά η τουρτίτσα σου neraidaki. Μου θυμίζει τα γλυκά της μητέρας μου.

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.