Εισαγωγή Φωτογραφιών |
Τηγανιά Τρικάλων
7 0
Μερίδες: 4
Χρόνος ετοιμασίας: 10 '
Χρόνος ψησίματος: 50 ' |
drakos |
|
Χριστουγεννιατικη συνταγη τηγανιας απο τα Τρικαλα στο τραπεζι σας. |
Ετικέτες:Χοιρινο, κυριο πιατο |
Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Χοιρινό |
|
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.
|
Φίλοι της συνταγής (7 συνολικά) |
|
Υλικά |
Εκτέλεση |
1 κιλο χοιρινο κομμενο σε κυβους 1/2 κιλο πρασα ψιλοκομμενα 1/2 ποτηρι περιπου χοιρινο λιπος αλατι, πιπερι, ριγανη
|
Αλατοπιπερωνετε το κρεας. Καθαριζετε και κοβετε τα πρασα σε ροδελες χονδρες. Βραζετε το κρεας με λιγο νερο μεχρι να μαλακωσει και να εξατμιστει το υγρο. Ζεσταινετε το λιπος και σοτάρετε τα πρασα μαζι με το κρεας για 10 λεπτά μεχρι να παρει χρωμα το κρεας και να μαλακωσουν τα πρασα. Προς το τελος πασπαλιζετε με ριγανη.
|
|
|
Σχόλια |
|
Παραλλαγή συνταγής |
|
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.
|
2010-12-28 20:44:42
Πωπω τούρμπο θα γίνεται με το λίπος! Αλλα πρέπει να είναι πολύ νόστιμο! Με τσιπουράκι;