Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Τηγανιά της Κολωνίας


10
0


Μερίδες: 2-3
Χρόνος ετοιμασίας: 480 '
Χρόνος ψησίματος: 30 '
User Photo anemos anemos

Απολαυστική Χοιρινή Τηγανιά Πολλών Θερμίδων

Ετικέτες:Τηγανιά, χοιρινό, λειωμένο κασέρι Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Χοιρινό
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (10 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

1 κιλό χοιρινό κρέας

200 γρ. κασέρι (κίτρινο τυρί, ντε)

1 κουτί καλαμπόκι

Αλάτι

Ρίγανη

Δενδρολίβανο

2-3 Κρεμύδια

Κόκκινο κρασί

Κόβουμε το κρέας σε κομματάκια όχι πολύ μικρά.

Τα βάζουμε σε ένα βαθύ δοχείο.

Τα αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε δεντρολίβανο και δυο ή τρία κρεμύδια ψιλοκομμένα και γεμίζουμε το δοχείο με κόκκινο κρασί.

Το αφήνουμε για 8 ώρες στο ψυγείο (όσο περισσότερο τόσο καλύτερα)

Μόλις κάψει το λάδι ρίχνουμε τα κομματάκια κρέας (όχι την μαρινάδα) στο τηγάνι και τα τηγανίζουμε. Προς το τέλος ρίχνουμε το κασεράκι μας να λιώσει καλά-καλά και μετά το καλαμποκάκι.

Καλή σας όρεξη.

 

Σχόλια

User Photo Mei-ko Mei-ko
2009-06-05 19:53:23
Θα συμφωνήσω για το καλαμπόκι.. Τι το θέλουν???
User Photo travellinglight travellingli ght
2009-06-05 11:47:05
Θα το δοκιμάσω στάνταρ, αλλά χωρίς καλαμπόκι, γιατί του δίνει μια υγιεινή νότα που με χαλάει. :ο)

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.