Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με τη σόδα και το ανακατεύουμε με το λάδι και το χυμό πορτοκαλιού. ζυμώνουμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Χωρίζουμε τη ζύμη σε 8 κομμάτια και τα ανοίγουμε σε λεπτά μακρόστεναφύλλα με πλάστη.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης και βάζουμε 3 κ.σ. σε κάθε λωρίδα φύλλου κατα μήκος. Κλείνουμε το φύλλο και το τυλίγουμε σαν κουλούρα.
Βάζουμε μπόλικο λάδι σε κατσαρόλα να κάψει. Τηγανίζουμε μια μια τις κουλούρες και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν. Τις αφήνουμε σε χαρτί κουζίνας να στραγγίξουν το λάδι.
Τις τοποθετούμε σε πιατέλα, τις περιχύνουμε με μέλι και τις πασπαλίζουμε με όση γέμιση περίσσεψε.
Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!!!
Σχόλια
Παραλλαγή συνταγής
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.