Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Ταλιατέλες με κοτόπουλο και γάλα καρύδας


6
0


Μερίδες: 4
Χρόνος ετοιμασίας: 10 '
Χρόνος ψησίματος: 20 '
User Photo kapamaru kapamaru

Μία συνταγή για αυτούς που αγαπάνε τη λευκή σάλτσα στα ζυμαρικά τους αλλά όχι και τις θερμίδες που αυτή συνοδεύει!

Ετικέτες: Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Ζυμαρικά & Ρύζι / Ζυμαρικά
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (6 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

3 φιλέτα κοτόπουλου

1 πακέτο ταλιατέλες

4-5 μανιτάρια portobello

2 φρέσκα κρεμμυδάκια

1 κουτί γάλα καρύδας (400-450γρ)

αλάτι, πιπέρι

Η συνταγή είναι μια μικρή παραλλαγή μιας κινέζικης η οποία γίνεται με noodles ρυζιού. Βράζουμε τις ταλιατέλες κατά 1-2 λέπτα λιγότερο από ότι λέει η συσκευασία. Κόβουμε σε κομματάκια το κοτόπουλο, τα μανιτάρια και ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια. Σοτάρουμε πρώτα το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει (προτιμότερο σε ένα σκεύος γουόκ), στην συνέχεια προσθέτουμε τα μανιτάρια και μόλις σοταριστούν και αυτά το κρεμμυδάκι. Μόλις "γυαλίσει" ρίχνουμε το γάλα καρύδας και αφήνουμε το φαγητό να βράσει μέχρι να δέσει (περίπου 10 λεπτά). Προσθέτουμε τις ταλιατέλες, ανακατεύουμε και τις αφήνουμε περίπου 1-2 λεπτά να απορροφήσουν τη σάλτσα.

 

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.