Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Ταλιατέλες με αλλαντικά και κρεμώδη σως μουστάρδας


8
0


Μερίδες: 4
Χρόνος ετοιμασίας: 10 '
Χρόνος ψησίματος: 10 '
User Photo panselin panselin
Μοναδικη γεύση! Εύκολη και γρήγορη λύση!
Ετικέτες:Πικάντικο Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Ζυμαρικά & Ρύζι / Ζυμαρικά
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (8 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

500 γρ ταλιατέλες
350 γρ αλλαντικά ψιλοκομμένα (ζαμπόν,σαλάμι,λουκάνικο,γαλοπούλα) ότι έχετε στο ψυγείο
3 κ.σ. ελαιόλάδο
1/2 φλ.τσ. λευκό ξηρό κρασί
1 κ.σ. μουστάρδα
200 γρ τυρί κρέμα
1/2 φλ.τσ. φρέσκο γάλα
1/2 φλ.νερό απ' αυτό που έβρασαν οι ταλιατέλες.
Σε μεγάλο βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα αλλαντικά σε μέτρια φωτιά 2-3'. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε 2΄να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Προσθέτουμε τη μουστάρδα, το τυρί κρέμα και το γάλα και ανακατεύουμε με το σύρμα  γρήγορα. Ρίχνουμε μπόλικο πιπέρι.
Στο μεταξύ βράζουμε τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό 2΄ λιγότερο απ' ότι αναγράφει η συσκευασία.
Με τσιμπίδα, όπως στάζουν, τα ρίχνουμε στη σάλτσα καθώς και το 1/2 φλ. νερό που έβρασαν τα μακαρόνια.  Δοκιμάζουμε για αλάτι και αφήνουμε σε δυνατή φωτιά 2΄να δέσει και να γλασάρει η σάλτσα.
Σερβίρουμε αμέσως.

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.