Κόβουμε το συκώτι σε 6 ή 8 μερίδες.Το χτυπάμε με το κουζινικό σφυρί.Αλατοπιπερώνουμε, αλευρώνουμε και το τηγανίζουμε σε μεσαία φωτιά μέχρι να ροδοκοκκινήσει και από τις δύο πλευρές.Σε ένα άλλο τηγάνι βάζουμε ροδέλες από το κρεμμύδι και τις πιπεριές.Σοτάρουμε,βάζουμε πάπρικα από πάνω στρώνουμε όλα τα κομάτια συκώτι, ρίχνουμε το κρασί και τη ζάχαρη και μετά σιγοψήνουμε για μισή ώρα. Έτοιμο! Το σερβίρουμε με σαλάτα.Καλή σας όρεξη!
Σχόλια
Παραλλαγή συνταγής
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.