Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Συκώτι στη λαδόκολλα


10
0


Μερίδες: Όσες θέλετε
Χρόνος ετοιμασίας: 20 '
Χρόνος ψησίματος: 30 '
User Photo vana vana
Νόστιμο και πικάντικο.
Ετικέτες:αλμυρό, συκώτι, μοσχάρι Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Μοσχάρι
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (10 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

3 φέτες συκώτι μοσχαρίσιο
αλάτι, πιπέρι, μουστάρδα, ρίγανη
φέτες ντομάτας
φέτες πιπεριάς
φέτες κρεμμυδιού
1.  Αλατοπιπερώνουμε το συκώτι και το αλείφουμε με τη μουστάρδα.

2. Το βάζουμε στη λαδόκολλα και από πάνω του αραδιάζουμε τις φέτες ντομάτας , κρεμμυδιού και πιπεριάς.

3. Κλείνουμε τη λαδόκολλα και ψήνουμε για μισή ώρα .

Σχόλια

User Photo vana vana
2010-11-23 00:46:31
Λοιπόν ήπια το κρασι που πρότεινες αλλά σε ροζέ γιατί αυτό μου παίνεψαν Ήταν αρκετά καλό. Οσο για το ζουμάκι αγαπητή μου mima μπορείς να γαρνίρεις τον πουρέ ή γενικώς τη γαρνιτούρα σου με αυτό. Ή υπονοείς ότι δε σου άρεσε η ιδέα του Δημήτρη για το κρασί;
User Photo mima mima
2010-11-22 12:21:14
Τη σούπα που θα μείνει στη λαδόκολα από το κρασί και τα ζουμάκια την κάνουμε σαλτσούλα;
User Photo vana vana
2010-11-21 01:21:31
Δε μου αρέσει ούτε ο λαγός ούτε η πάπια. Για να δούμε αυτό που προτείνεις.
User Photo Δημήτρης. Δημήτρ ης.
2010-11-20 23:39:30
Κι εγώ γι' αυτό σου το πρότεινα. Το δοκίμασα σήμερα στην έκθεση κρασιού στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης μαζί με το "λαγό" και την "πάπια", επίσης του Αμυνταίου, και νομίζω ότι θα ταιριάζει με το συκώτι.
User Photo vana vana
2010-11-20 23:32:45
Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά αφού είναι της περιοχής μου θα το δοκιμάσω σίγουρα για να την τιμήσω κι' όλας.
User Photo Δημήτρης. Δημήτρ ης.
2010-11-20 22:31:14
"Πετραία γή" Αμυνταίου. Από το ίδιο θα βάλουμε και στο συκώτι.
User Photo vana vana
2010-11-20 22:23:58
Στην υγειά μας με καλό κρασί όμως.!!!!!
User Photo Δημήτρης. Δημήτρ ης.
2010-11-20 22:17:54
Άντε στην υγειά μας!!!
User Photo vana vana
2010-11-20 22:16:09
Πολύ καλή ιδέα. Προσθέτουμε και κρασί.
User Photo Δημήτρης. Δημήτρ ης.
2010-11-20 22:00:24
Λίγο κόκκινο κρασί να βάλω μέσα ή όχι;

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.