3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1,5 κούπα κίτρινο σκληρό αλεύρι 0,5 κούπα ελαιόλαδο 0,5 κούπα σπορέλαιο 1 κούπα ζεματιστό νερό 1 κ.γ αλάτι 1 κ. γ ζάχαρη
|
Σε ένα μεγάλο μπωλ ανακατεύουμε τα 2 αλεύρια,αλάτι,ζάχαρη και τα λάδια.Μπορούμε να βάλουμε μόνο ελαιόλαδο ή μόνο σπορέλαιο.Ρίχνουμε το ζεματιστό νερό ανακατεύοντας με μια κουτάλα για να μη καούμε.Ζυμώνουμε μετά με τα χέρια να αναμιχθούν καλά τα υλικά μας.Χωρίζουμε τη ζύμη σε 2 κομμάτια. Ανοίγουμε 2 φύλλα που ανοίγουν πολύ εύκολα. Μπορούμε να το διατηρήσουμε στην κατάψυξη άν μας περισσέψει.
|