Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Σπιτικά ζυμαρικά με ρέσκο τόνο, πράσινη πιπεριά και ρίγανη


0
0


Μερίδες: 4
Χρόνος ετοιμασίας: 10 '
Χρόνος ψησίματος: 15 '
User Photo lask lask
Συνταγή του εστιατορίου  Don Alfonso 1890,  Sant' Agata sui Due Golfi, Νότια Ιταλία
Ετικέτες: Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Ζυμαρικά & Ρύζι / Ζυμαρικά
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (0 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

300 γρ.ριγκατόνι ή άλλα χοντρά με τρύπες που να γεμίζονται
50 ml ελαιόλαδο
100 γρ, πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
1 σκελίδα σκόρδο
5 γρ. φρέσκια ρίγανη
αλάτι
Σοτάρουμε το σκόρδο  στο ελαιόλαδο και πριν αρχίσει να σκουραίνει προσθέτουμε την πιπεριά και σοτάρουμε για 1 λεπτό.Προσθέτουμε τα κομματάκια τόνου και σοτάρουμε για 1 λεπτό ακόμα. Κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Βράζουμε τα ζυμαρικά al dente.
Ρίχνουμε επιπλέον ελαιόλαδο και ρίγανη. Σερβίρουμε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα τόνου.

Σχόλια

User Photo panselin panselin
2009-11-08 14:41:21
Τόνο πόσο βάζεις?

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.