Πλένουμε καλά το σπανάκι και το ψιλοκόβουμε. Προσθέτουμε μια κουταλιά της σούπας αλάτι και τρίβουμε το σπανάκι με τα χέρια. Αφήνουμε το σπανάκι 1 ώρα με το αλάτι για να στραγγίξει καλά.
Τσιγαρίζουμε σε 1/3 φλυτζανιού λάδι το σπανάκι, τα κρεμμυδάκια και τα πράσα. Αφήνουμε λίγο τα μείγμα να κρυώσει. Προθέτουμε την φέτα σε μικρά κομμάτια, την κεφαλογραβιέρα, τα αυγά, τον άνηθο, αλάτι και πιπέρι και τέλος το σιμιγδάλι. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης.
Σε βουτυρωμένο ταψί μεσαίου μεγέθους στρώνουμε τα μισά φύλλα, αλείφοντάς τα ενδιάμεσα με λάδι. Ρίχνουμε την γέμιση και καλύπτουμε με τα υπόλοιπα φύλλα. Χαράζουμε ελαφρά τα πάνω φύλλα και ραντίζουμε με λίγο νερό για να μη διπλώσουν. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 40-45 λεπτά.
2009-05-26 23:17:19
Σλουρπ!
2009-05-22 12:15:32
Κι εμένα! (Όχι και πολύ σπάνιο αυτό βέβαια :ο) )
2009-05-22 12:02:00
Μου άνοιξες την όρεξη! :)