Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Σπαγγέτι με ρόκα και καυτερή πιπερίτσα


6
0


Μερίδες: 4
Χρόνος ετοιμασίας:  '
Χρόνος ψησίματος:  '
User Photo Trinity Trinity
Εύκολα και γρήγορα στο τραπέζι σας μια μακαρονάδα με ρόκα και αντσούγια..Για όσους λατρεύουν τα καυτερά!!!
Ετικέτες:Μακαρόνια, ρόκα, πιπεριά, πικάντικη, καυτερή, μπύρα, αντζούγια, τυρί Διατροφή:Vegeterian
Κατηγορίες:Ζυμαρικά & Ρύζι / Ζυμαρικά
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (6 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

  • 500 γρ. μακαρόνια της αρεσκείας σας
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 4 κόκκινες πιπεριές αποξηραμένες τσίλι
  • 14-16 αντσούγιες
  • 4 ματσάκια ρόκα
  • ξύσμα και χυμό από 4 λεμόνια
  • παρμεζάνα τριμμένη
  • λάδι
  1. Βράζουμε και σουρώνουμε τα μακαρόνια.
  2. Σ'ένα τηγάνι βάζουμε λάδι για να τσιγαρίσουμε το σκόρδο, τις πιπεριές τσίλι και τις αντσούγιες.
  3. Έπειτα προσθέτουμε το ξύσμα, το χυμό και τα 3/4 της ρόκας.
  4. Τέλος προσθέτουμε τα μακαρόνια και ανακατεύουμε καλά.
  5. Σερβίρουμε στα πιάτα βάζοντας την υπόλοιπη ρόκα και παρμεζάνα.

Σχόλια

User Photo Trinity Trinity
2010-04-26 12:21:16
Στην αρχή και γω το ίδιο είπα επειδή γενικά δεν της έχω ιδιαίτερη αδυναμία αλλά τελικά όταν τα έβαλα στο τηγάνι τα υλικά η αντσούγια χάθηκε λες και εξατμίστηκε..Στη γεύση ήταν πολύ καλή διότι είχε αμυδρά τη γεύση της αντσούγιας και πραγματικά άξιζε..
User Photo natnat natnat
2010-04-26 11:20:47
Αν εξαιρέσουμε τις αντσούγιες μ' αρέσει

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.