Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Σουφλέ με χυλοπίτες


13
0


Μερίδες: 10
Χρόνος ετοιμασίας: 15 '
Χρόνος ψησίματος: 30 '
User Photo mima mima
Μια τρομερή επιτυχία του τραπεζιού της Ανάστασης
Ετικέτες:αλμυρό Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Ζυμαρικά - Μακαρόνια
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (13 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

700 γρ. χυλοπίτες (πήρα τις carrfour)
1 κουτάκι φιλαδέλφια light (σε θερμοκρασία δωματίου)
4 αβγά
1,5 ποτήρι γάλα
1 κρέμα γάλακτος νουνού 3% λιπαρά
1/4 ρεγκάτο τριμμένο
150 γρ. φέτα
150 γρ. παρμεζάνα
λίγο ελαιόλαδο για τις χυλοπίτες
λίγο βιτάμ για το ταψί

Ρίχνουμε τις χυλοπίτες σε νερό που βράζει και τις αφήνουμε 2 λεπτά από την στιγμή που θα πάρουν βράση. Τις σουρώνουμε, τις ρίχνουμε σε ένα ταψάκι 20Χ30 ή ό,τι μας βολεύει και έχει καλό ύψος το φαγητό και ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο για να μην κολλήσουν.
Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε τα αβγά, το φιλαδέλφια, το γάλα και την κρέμα γάλακτος. Χτυπάμε με το σύρμα να ενωθούν καλά τα υλικά. Ρίχνουμε τα τυριά μέσα στις χυλοπίτες και ανακατεύουμε να πάνε παντού. Ρίχνουμε από πάνω το μίγμα που χτυπήσαμε να απλωθεί σε όλο τα ταψί.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου, να χρυσίσει η επιφάνεια.
Σερβίρουμε μόλις το βγάλουμε από το φούρνο.
Καλή επιτυχία και καλή όρεξη.

Σχόλια

User Photo Sokolatoula Sokolatoula
2011-04-28 10:50:55
Τέλειο! Χρόνια πολλά mima μου!
User Photo ΙΩΑΝΝΑ ΙΩΑΝΝΑ
2011-04-26 18:58:05
......μμμμμμ υπέροχο...!!!!!! και του χρόνου...Χρόνια πολλά!!

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.