Βράζουμε τις σουπιές στο νερό τους, προσθέτουμε το κρασί και αφήνουμε να πάρουν μια βράση. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι, ελαιόλαδο και τις ντομάτες που τις έχουμε ήδη κάνει σάλτσα στον τρίφτη. Μόλις πάρουν βράση όλα τα υλικά μαζί, προσθέτουμε τα κρεμμύδια τα οποία έχουμε κόψει στα δύο. (Αν είναι μικρά τα μαγειρεύουμε ολόκληρα). Μόλις βράσουν και τα κρεμμύδια ρίχνουμε τις ελιές και βράζουμε για ακόμη λίγη ώρα. (Σε όλη τη διάρκεια του μαγειρέματος βράζουμε σε μέτρια φωτιά). Σερβίρουμε με τηγανητές πατάτες).
Tip: Αν τα κρεμμύδια είναι μεγάλα, για να μη γίνει βαρύ το φαγητό για το στομάχι, αφαιρούμε την καρδιά τους.
2012-12-12 16:26:24
Θα δοκιμαστεί άμεσα. Πολύ ωραίο.