Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Σοκολατένια αμαρτία


15
0


Μερίδες: 6
Χρόνος ετοιμασίας: 20 '
Χρόνος ψησίματος: 15 '
User Photo efte efte
Είναι το πιο ωραίο  σοκολατένιο υγρό κέικ που έχω δοκιμάσει!
Ετικέτες: Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Γλυκα - Επιδόρπια / Κέικ
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (15 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

1 βιτάμ
8 αυγά
3 βανίλιες
1 1/2 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη
3 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι
2 κουβερτούρες
1 λάκτα(150 γραμ.)
1.Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν
2.Λιώνουμε το βούτυρο σε σιγανή φωτιά και ρίχνουμε όλες τις σοκολάτες και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν
3.Ενώνουμε τα δύο μίγματα και ανακατεύουμε ελαφρά.
4.Προθερμένουμε το φούρνο στο τέρμα,στην μεγαλύτερη θερμοκρασία που έχει ο κάθε φούρνος.
5.Ψήνουμε για 15 λεπτά

Μπορείτε να αντικαταστήσετε μέρος απο τις κουβερτούρες με σοκολάτα γάλακτος, ανάλογα το γούστο σας.

Σχόλια

User Photo efte efte
2010-12-16 09:01:10
Βάζεις λαδόκολα από κάτω ή αλλιως βουτυρώνεις και πασπαλίζεις με αλεύρι ή για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα με κακάο.Και φυσικά το αφήνεις λίγο να κρυώσει πριν το βγάλεις από το ταψάκι.Εγώ χρησιμοποιώ ορθογώνιο ταψάκι και ξεφορμάρεται σχετικά εύκολα, σε στρογγυλό δεν το έχω κάνει ποτέ.
User Photo roula150908 roula150908
2010-12-15 23:51:18
τρομερο ακουγεται!!! πως ακριβως θα το ξεφορμαρεις για να μη σπασει ???
User Photo efte efte
2010-12-14 16:19:17
vana μου ψήνω τα πάντα στις αντιστάσεις.Τον αέρα τον φοβάμαι λίγο.
User Photo vana vana
2010-12-14 15:53:28
H κλασσική μου ερώτηση είνα στον αέρα ή στις αντιστάσεις;

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.