Κοβουμε τις πατατες σε ροδελες (οχι πολυ ψιλες περιπου ενα δαχτυλο παχος).Βουτυρώνουμε το ταψι και απλωνουμε τις πατατες χωρις να εχουν κενο.Τοποθετουμε με σειρα το ζαμπον,το μπεικον,τα μανιταρια και το κασερι.Αλατοπιπερωνούμε και ριχνουμε την κρεμα γαλακτος.Το σκεπαζουμε με αλουμινοχαρτο στην αρχη στους 180ο και μετα απο 25-30' αφου εχει βρασει η πατατα το ξεσκεπαζουμε για να κοκκινισει και το κασερι. εαν θελετε το συνοδευεται με κρεας αλλα πιστεψτε με οτι δεν θα το χρειαστειται διοτι ειναι αρκετα ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ
2010-01-25 12:38:12
To κάνω μόνο με πατάτες και κρέμα γάλακτος και είναι τέλειο. Φαντάσου με όλα αυτά τα υλικά τι έχει να γίνει. Συγχαρητήρια.