2009-06-12 01:36:35
Οχι δεν καβουρντίζουμε τίποτε.. Γι'αυτό σας είπα ότι είναι εύκολο στην παρασκευή του και πρωτότυπο σαν γεύση. Και η σοκολάτα του πάει πολύ!!
2009-06-11 23:00:54
Φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα συνταγή, τρελλαίνομαι για το ινδοκάρυδο και φαντάζομαι μαζί με το σιμιγδάλι θα κάνει ιδιαίτερη γεύση!
Βλέπω ότι δεν καβουρντίζουμε το σιμιγδάλι με το λάδι πρώτα όπως στην κλασσική συνταγή αλλά βάζουμε όλα τα υλικά εξ΄αρχής μαζί.
2009-06-12 01:36:35
Οχι δεν καβουρντίζουμε τίποτε.. Γι'αυτό σας είπα ότι είναι εύκολο στην παρασκευή του και πρωτότυπο σαν γεύση. Και η σοκολάτα του πάει πολύ!!
2009-06-12 00:11:24
Ναι, αλλά μπορώ να βάλω μια στρώση νουτελα από πάνω...:Ο)
2009-06-11 23:22:29
@anemos: μου κάνει εντύπωση. Αφου δεν έχει κασέρια λιωμένα! :P
2009-06-11 23:05:48
Α, μ' αρέσει πολύ αυτό...:Ο)
2009-06-11 23:00:54
Φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα συνταγή, τρελλαίνομαι για το ινδοκάρυδο και φαντάζομαι μαζί με το σιμιγδάλι θα κάνει ιδιαίτερη γεύση! Βλέπω ότι δεν καβουρντίζουμε το σιμιγδάλι με το λάδι πρώτα όπως στην κλασσική συνταγή αλλά βάζουμε όλα τα υλικά εξ΄αρχής μαζί.
2009-06-11 21:36:33
Καλή ιδέα η καρύδα, μου αρέσει πολύ! Το χρώμα πάντως μου φαίνεται πιο ελκυστικό στο φυσικό του...