Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 140 C.
Βάζετε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και ανακατεύετε.
Βουτυρώνετε ένα ταψί.
Γυρίζετε το μείγμα στο ταψί.
Αφήνετε το μείγμα να ξεκουραστεί για 20 λεπτά.
Ψήνετε μέχρι να ροδίσει και να κάνει κρούστα, μία ώρα περίπου.
Μόλις ετοιμαστεί το σάμαλι και κρυώσει, σε μία κατσαρόλα βάζετε το νερό, την φλούδα λεμονιού και την ζάχαρη και αφήνετε να βράσει.
Περιχύνετε με χλιαρό σιρόπι το κρύο σάμαλι.
Καλή επιτυχία!
2011-01-14 16:47:19
Δε φαντάζεσαι ποιες χορδές χτύπησες με το σάμαλι... Πέντε σκουφάκια είναι λίγα!