Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Σαλτσα με βύσσινα και κανέλα


4
0


Μερίδες: 2 κούπες περίπου
Χρόνος ετοιμασίας: 5 '
Χρόνος ψησίματος: 15 '
User Photo panselin panselin
Πολύ ιδιαίτερη γεύση(καμμία σχέση με του εμπορίου). Περιχύνουμε πάνω σε παγωτά, πανακότα, μους, γιαούρτι ακόμα και πάνω σε φέτα ψωμί, είναι τέλειο!
Ετικέτες:σάλτσα φρούτων, γλυκό Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Συνοδευτικά / Σάλτσες - Σως
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (4 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

1 κουτί βύσσινα σε σιρόπι (400γρ περ)
1/2 κούπα ζάχαρη
ξύσμα και χυμό από ένα πορτοκάλι
1/2 κούπα νερό
1 ξύλο κανέλα
1/2 κ.γλυκού μπαχάρι τριμμένο
3 γαρίφαλα
2 κ.σούπας κόρν φλάουρ
Βράζουμε όλα τα υλικά μαζί με τη 1/2 κούπα νερό (εκτός απο το κορν
φλάουρ), σε μέτρια φωτιά για 15'.
Μετά ανακατεύουμε το κορν φλάουρ με 2 κ.σούπας νερό και το ρίχνουμε στο μείγμα. Αφήνουμε για 2-3',  κατεβάζουμε και αφήνουμε να κρυώσει τελείως.

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.