Κόβουμε τα πράσα ροδέλες και τα βάζουμε στο τηγάνι με λίγο λάδι να αρχίσουν να αχνίζονται. Κόβουμε τις αστακοουρές σε λεπτές ροδέλες (κόβονται πολύ εύκολα και παγωμένες). Μόλις μαλακώσει το πράσο στο λάδι ρίχνουμε τις κομμένες αστακοουρές και ανακατέβουμε. Μόλις μείνουν μόνο με το λάδι, σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί το κρασί ρίχνουμε την τομάτα, τον άνηθο, τον μαϊδανό, το σέλινο αλάτι και πιπέρι και ρίχνουμε και ένα ποτήρι νερό. Ανακατέβουμε, χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να μείνει μόνο με την σάλτσα. Την σερβίρουμε με μακαρόνια αλλά και μόνη της τρώγεται μια χαρά. Καλή όρεξη.
Σχόλια
Παραλλαγή συνταγής
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.