Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Ρολό μπακαλιάρος με χρυσαφένια κρούστα


4
0


Μερίδες: 3-4
Χρόνος ετοιμασίας: 15 '
Χρόνος ψησίματος: 30 '
User Photo roxy roxy
Εύκολος τρόπος να μαγειρέψετε φιλέτα ψαριού χωρίς να ξεραθούν.
Μπορείτε να ψήσετε αντί  μπακαλιάρο, γλώσσες.
Ετικέτες:για το διαγωνισμό Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Ψάρι
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (4 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

 6 φέτες μεγάλες  ρολό μπακαλιάρο ή 8 μικρές

1 κούπα γαλέτα ή φρυγανιά ή τρίμματα μπαγιάτικου ψωμιού

λίγο λάδι

Μαϊντανό, άνηθο

1-2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο

Αλάτι, πιπέρι, προαιρετικά κόλιανδρο

Στρώνουμε ένα ταψάκι  με αντικολητικό χαρτί  ή το λαδώνουμε.

Βάζουμε τα φιλέτα, τα αλατοπιπερώνουμε  και προσθέτουμε και τον ξερό κόλιανδρο.

Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τη φρυγανιά,  το σκόρδο, τα μυρωδικά και λάδι όσο να σφίξει λίγο το μίγμα, για να μπορεί να σταθεί πάνω στα φιλέτα.

Το μοιράζουμε στα φιλέτα και το πατάμε ελαφρά με το χέρι μας να σταθεροποιηθεί.

Ψήνουμε σε φούρνο στους 200 βαθμούς περίπου 30 λεπτά, να ροδίσει η κρούστα.
Ταιριάζει πολύ με πατατοσαλάτα.

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.