Ψιλοκόβουμε λίγο άνηθο και το ανακατέβουμε στο τυρί μας.
Προσθέτουμε την μουστάρδα και το χυμό λεμονιού...(ελάχιστο... το μισό του μισού λεμονιού και πολύ είναι)
Ανακατεύουμε πολύ καλά το μείγμα μας να δέσει και το απλώνουμε ομοιόμορφα πάνω στην πίτα.
Απλώνουμε τον σολομό μας να καλύψει καλά την πίτα απ'άκρη σ'άκρη και αρχίζουμε και τυλίγουμε σε ρολλό την πίτα.
Κόβουμε με προσοχή την πίτα σε μικρά κομμάτια και σερβίρουμε με παγωμένη σαμπάνια κατά προτίμηση γλυκιά ή αφρώδη οίνο.
Θα σας εντυπωσιάσει τόσο από εμφάνιση όσο και στη γεύση!
2011-02-07 15:08:40
VANA κι εγώ μαζί σου είμαι!!!! 5 σκουφάκια και απο μένα...
2011-02-07 13:39:48
Eυχαριστώ κορίτσι! Και γω δεν είμαι φίλος στον φρέσκο αλλά ο καπνιστός μ'αυτή την κρεμώδη υφή στο ρολό με τρελλαίνει! Αααα! Και κάτι άλλο! Για να μην ξεγελιέστε για το μέγεθος των κομματιών από τα λεμονάκια που το περιστοιχίζουν να σας πω ότι είναι σε μέγεθος μεγάλου κερασιού και είναι lime από την δικιά μου λεμονιά που έχω στο μπαλκόνι σε γλάστρα και την χρησιμοποιώ ειδικά για διακοσμήσεις... :)
2011-02-07 13:37:40
Aπλά...............ΥΠΕΡΟΧΟ.
2011-02-07 12:03:06
Αν και δεν τρώω με τίποτα σολωμό ,από εμφάνιση η συνταγή σου σκίζει. Γι αυτό πάρε 5 σκουφάκια.