Για την γέμιση:
Ξεπαγώνω τα φύλλα, ανακατεύω σ’ένα μπολ τα τυριά-τα 2 αυγά και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ψιλοκόβω τα μυρωδικά και τα προσθέτω στο μείγμα με τα τυριά και ανακατεύω. Ετοιμάζω τα ρολάκια και τα βάζω στο ταψί με την λαδόκολλα. Χτυπάω το τρίτο αυγό με 1 κουταλιά νερό και αλείφω τα ρολάκια. Τα πασπαλίζω με σουσάμι και τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για 40 λεπτά.
Για την σάλτσα:
Καθαρίζω και κόβω το κρεμμύδι και την ντομάτα σε μικρότερα κομμάτια. Στραγγίζω τις λιαστές ντομάτες από το λάδι τους και τις ψιλοκόβω. Βάζω όλα τα υλικά σ’ένα μπλέντερ και τα πολτοποιώ.
Για να φτιάξω τα ρολάκια:
Κόβω κάθε φύλλο σε 4 λωρίδες κατά μήκος της μεγαλύτερης και μετά στη μέση. Βάζω την γέμιση, αλείφω τις άκρες από κάθε κομμάτι με λίγο νερό και τυλίγω κυλινδρικά. Πατάω τις άκρες με ένα πιρούνι για να κολλήσουν.