Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Ρολάκια με σπαράγγια, τυρί και γαλοπούλα


3
0


Μερίδες: 2
Χρόνος ετοιμασίας: 5 '
Χρόνος ψησίματος: 15 '
User Photo Coraline Coraline
γρήγορο, εύκολο, νόστιμο!
Ετικέτες:αλμυρό Διατροφή:Χαμηλών λιπαρών
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Λαχανικά
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (3 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

  • 6 σπαράγγια
  • 12 φέτες γαλοπούλας μεγάλες (από αυτές που σας κόβουν στα αλλαντικά στο σούπερ μάρκετ, όχι τις έτοιμες)
  • τυρί κρέμα τύπου philadelphia
  • τριμμένη γραβιέρα
  • πιπέρι
1. Κόβουμε τα σπαράγγια στα 2 και τα βάζουμε να βράσουν για 10' περίπου. Είναι έτοιμα όταν τρυπιούνται άνετα με το πηρούνι. Μην τα αφήσετε να λιώσουν όμως, τα θέλουμε σχετικά τραγανά.
2. Λιώνουμε τη γραβιέρα στο φούρνο μικροκυμάτων/ στο τηγάνι.
3. Παίρνουμε μια φέτα γαλοπούλας, βάζουμε μέσα 2 κομμάτια από το σπαράγγι (είπαμε έχουμε κόψει το κάθε ένα σε 2 κομμάτια, οπότε ουσιαστικά είναι σα να βάζουμε ένα ολόκληρο σπαράγγι μέσα), απλώνουμε λίγο τυρί λιωμένο και λίγο τυρί κρέμα. Πασπαλίζουμε με λίγο πιπέρι. Το τυλίγουμε και κάνουμε το ίδιο με κάθε ρολό. Αν δεν κλείνουν καλά, χρησιμοποιείστε οδοντογλυφίδες.
4. Είμαστε έτοιμοι! Καλή όρεξη!

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.