1. Κόβουμε τα σπαράγγια στα 2 και τα βάζουμε να βράσουν για 10' περίπου. Είναι έτοιμα όταν τρυπιούνται άνετα με το πηρούνι. Μην τα αφήσετε να λιώσουν όμως, τα θέλουμε σχετικά τραγανά.
2. Λιώνουμε τη γραβιέρα στο φούρνο μικροκυμάτων/ στο τηγάνι.
3. Παίρνουμε μια φέτα γαλοπούλας, βάζουμε μέσα 2 κομμάτια από το σπαράγγι (είπαμε έχουμε κόψει το κάθε ένα σε 2 κομμάτια, οπότε ουσιαστικά είναι σα να βάζουμε ένα ολόκληρο σπαράγγι μέσα), απλώνουμε λίγο τυρί λιωμένο και λίγο τυρί κρέμα. Πασπαλίζουμε με λίγο πιπέρι. Το τυλίγουμε και κάνουμε το ίδιο με κάθε ρολό. Αν δεν κλείνουν καλά, χρησιμοποιείστε οδοντογλυφίδες.
4. Είμαστε έτοιμοι! Καλή όρεξη!