Βάζουμε τα ρεβύθια να φουσκώσουν σε νερό από το βράδυ. Την επόμενη μέρα τα πλένουμε καλά και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με μπόλικο νερό να βράσουν.Όταν βράσουν για 30 λεπτά περίπου τους αλλάζουμε νερό και τα ξαναβάζουμε στην φωτιά. Λίγο πριν να είναι έτοιμα τσιγαρίζουμε σε ένα τηγάνι το κρεμμύδι και το σέλινο. Προσθέτουμε στο σέλινο την τριμμένη ντομάτα το χυμό λεμονιού την σάλτσα ντομάτας τα ανακατεύουμε 2-3 φορές και τα ρίνουμε στα ρεβύθια μας. Τα αφήνουμε στην φωτιά μέχρι να ψηθούν καλά και να δέσει η σάλτσα τους.
2011-10-11 21:50:33
Συγνώμη cook therapist έχω βάλει και τους χρόνους στο περίπου.
2011-10-11 10:25:31
Sokolatoula μου περιμένω εντυπώσεις
2011-10-11 10:19:31
Την επόμενη φορά που θα φτιάξω ρεβύθια θα δοκιμάσω αυτή τη συνταγή και θα σου πω εντυπώσεις Julpan.
2011-10-11 10:07:52
Σε παρακαλώ βάλε και τους χρόνους ετοιμασίας και μαγειρέματος ή τουλάχιστον μόνο του μαγειρέματος έστω και στο περίπου.