Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Ρανγκούν με καπνιστό τυρί και ντομάτα


7
0


Μερίδες: 12
Χρόνος ετοιμασίας: 5 '
Χρόνος ψησίματος: 20 '
User Photo Cook Therapist Cook Therapist

Ένα αναπάντεχα νόστιμο ορεκτικό που προέκυψε από πράγματα που είχα στο ψυγείο. Μου είχαν περισσέψει μερικά φύλλα για won-ton από άλλη φορά οπότε έγιναν πολύ γρήγορα και εύκολα. Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Ετικέτες:rangoon,γοντον,γον-τον,γουόν-τον,wonton Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Ορεκτικά / Τυριά
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (7 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

12 φύλλα για won-ton (δες συνταγή εδώ)
1 Μεγαλη ντομάτα
2-3 κ.γ. Μαγιονέζα light
1/2 της κούπας τριμμένο καπνιστό τυρί βερμίου (ή άλλο καπνιστό που να λιώνει)
πιπέρι
Λιγο σπορέλαιο για τις φόρμες

Λαδώνουμε ελαφρά ένα ταψάκι για μάφινς και βάζουμε σε κάθε τρύπα από ένα φυλλαράκι για won-ton. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο (180ºC) για 7 λεπτά να πάρουν χρώμα.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά.

Βγάζουμε από το φούρνο τις φωλιές και βάζουμε μια κουταλιά γέμιση σε κάθε μία.

Τα ξαναβάζουμε στο φούρνο και τα ψήνουμε  για άλλα 7 λεπτά ή μέχρι να δούμε να πάρει χρώμα το τυρί.

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.