Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Πουγκιά χοιρινά


6
0


Μερίδες: 4
Χρόνος ετοιμασίας: 10 '
Χρόνος ψησίματος: 90 '
User Photo ADAM ADAM
Μπριζόλες χοιρινές με ελιές και φέτα
Ετικέτες:αλμυρό Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Χοιρινό
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (6 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

  • 4 χοιρινές μπριζόλες (κατά προτίμηση λαιμού)
  • 1/4 τυρί φέτα
  • 16 ελιές ξυδάτες
  • λίγη ρίγανη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
  • 2 κουταλάκια του γλυκού λάδι
  • Αλατοπίπερο
  • 4 μεγάλα κομμάτια αλουμινόχαρτο ή λαδόκολλα
Ανακατεύουμε το λάδι με τη μουστάρδα και το αλατοπίπερο και αλοίφουμε τις μπριζόλες. Τις τοποθετούμε κάθεμία σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και από πάνω τοποθετούμε 1 λεπτό κομμάτι φετα και 3-4 ελιές. Τρίβουμε λίγη ρίγανη, κλείνουμε το αλουμινόχαρτο σαν πουγκί και τοποθετούμε τα πουγκιά σε ταψί και στο φούρνο.Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μία ώρα και στη συνέχεια ανοίγουμε το πάνω μέρος από τα πουγκιά και τα αφήνουμε στην ίδια θερμοκρασία να ψηθούν και να ροδοκοκκινίσουν για περίπου 30 λεπτά ακόμη.
Καλή επιτυχια

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.