Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Πιτσάκι-μπρουσκέτα ...για μεγάλες βιασύνες


3
0


Μερίδες: 5
Χρόνος ετοιμασίας: 5 '
Χρόνος ψησίματος: 10 '
User Photo newborn newborn

Ένα ορεκτικό που συνήθως καταλήγει σε κυρίως πιάτο με τη συνοδεία μια σαλάτας.Κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο 2!Μου λύνει τα χέρια σε ξαφνικές επισκέψεις φίλων,μεγάλες λιγούρες,βράδια μπροστά στην τηλεόραση,πάρτυ, κλπ

Ετικέτες: Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Πίτσες / Πίτσα
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (3 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

10 πιτάκια για σουβλάκι (τα πολύ μικρά-μέγεθος βάσης ποτηριού)
κόκκινη σάλτσα ή κέτσαπ (μια κουταλίτσα για κάθε πιτάκι)

για το ''ιταλικό"
ελάχιστο αλάτι
βασιλικός
τριμμένη μοτσαρέλα

για το "ελληνικό"
φέτα
ελιές Καλαμών σε φέτες

Πριν βγάλω τα πράγματα από το ψυγείο ΄προθερμαίνω το φούρνο στους 180 με αέρα.

Απλώνω μια λαδόκολλα και βάζω τα πιτάκια.Στο καθένα βάζω μια κουταλιά σάλτσα και στα "ιταλικά" βάζω τον βασιλικό και κάνω ένα ελαφρύ πέρασμα με το αλάτι.Τα βάζω στο φούρνο για 3-4 λεπτά μέχρι να σκουρύνει λίγο η σάλτσα.

Βγάζω τη λαμαρίνα,βάζω τα υπόλοιπα υλικά και τα ξαναβάζω.

Σε 5 λεπτά θα είναι έτοιμα!!!

info:1.Γίνονται ακόμα πιο νόστιμα με φρεσκοτριμμένη ντομάτα (αλλά είπαμε βιαζόμαστε)
2.Στα ελληνικά μπορούμε να βάλουμε και ρίγανη ,αλλά αφού ψηθούν,γιατί αλλιώς πικρίζουν.

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.