Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Πιτα με μανιταρια και κασερι


6
0


Μερίδες: 12 μεριδες
Χρόνος ετοιμασίας: 60 '
Χρόνος ψησίματος: 25 '
User Photo ΜΑΡΙΑΗΛΙΑΣ ΜΑΡΙΑΗ ΛΙΑΣ
Πιτα με κασερι,γκουντα,μοτσαρελα και μανιταρια.
Ετικέτες:Αλμυρο Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Πίτες / Με φύλλο
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (6 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

Για την ζυμη
1 κιλο αλευρι για ολες τις χρησεις.
Αλατι 3 κουταλιες της σουπας.
1 βιταμ.
Μισο ποτηρι λαδι.
Δυο ποτηρια νερο.
Για την γεμιση.
1/2 κιλου γκουντα.
1/2 κιλου κασερι Βιγλα.
200 γρ.μοτσαρελα.
1 κουτι μανιταρια ψιλοκομμενα.
250 γρ.κρεμα γαλακτος.
2 αυγα.
Αλατι λιγο - πιπερι αρκετο
Ζυμωνουμε το αλευρι με το λαδι το νερο το λιωμενο βιταμ,και με το αλατι .
Ανοιγουμε 4 φυλλα,βουτυρωνουμε το ταψι με βιταμ,κατοπιν τοποθετουμε τα δυο φυλλα και αυτα βουτυρωμενα και κανουμε την γεμιση.
Ανακατευουμε κατ αρχας τα δυο αυγα με την κρεμα γαλακτος αλατι και πιπερι.
Κατοπιν ενωνουμε τα υλικα μας δηλ.τα διαφορα τυρια με τα μανιταρια
και την κρεμα γαλακτος, προσθετουμε λιγο αλατι και μπολικο πιπερι.
Τοποθετουμε την γεμιση στο ταψι,και τα 2 υπολοιπα φυλλα βουτυρωμενα.
Χρησιμοποιησα το μεγαλο ταψι της κουζινας, και θελει ψησιμο στους
170 βαθμους με αερα για 25 λεπτα ακριβως.
Εγινε τελειο, καλη σας ορεξη.
Μαρια

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.