Ζυμωνουμε το αλευρι με το λαδι το νερο το λιωμενο βιταμ,και με το αλατι .
Ανοιγουμε 4 φυλλα,βουτυρωνουμε το ταψι με βιταμ,κατοπιν τοποθετουμε τα δυο φυλλα και αυτα βουτυρωμενα και κανουμε την γεμιση.
Ανακατευουμε κατ αρχας τα δυο αυγα με την κρεμα γαλακτος αλατι και πιπερι.
Κατοπιν ενωνουμε τα υλικα μας δηλ.τα διαφορα τυρια με τα μανιταρια
και την κρεμα γαλακτος, προσθετουμε λιγο αλατι και μπολικο πιπερι.
Τοποθετουμε την γεμιση στο ταψι,και τα 2 υπολοιπα φυλλα βουτυρωμενα.
Χρησιμοποιησα το μεγαλο ταψι της κουζινας, και θελει ψησιμο στους
170 βαθμους με αερα για 25 λεπτα ακριβως.
Εγινε τελειο, καλη σας ορεξη.
Μαρια