Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Πιτάκια γεμιστα με κιμά


8
0


Μερίδες: 24 κομματια
Χρόνος ετοιμασίας: 45 '
Χρόνος ψησίματος: 20 '
User Photo antigonoula antigonoula

Είναι τελεια οποιαδηποτε ώρα της ημέρας!

Ετικέτες:αλμυρό,πιτάκια,κιμάς,ατομικά Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Πίτες / Με φύλλο
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (8 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

1 πακέτο ετοιμη σφολιάτα
1 κουτί έτοιμη μπεσαμέλ
1 κιλο κιμα αναμεικτο
1 κονσερβα αποφλοιωμενο ντοματακι η κομματακια ντοματας
1 μετριο κρεμμυδι
κανελλα γαρυφαλλο
αλατι
πιπερι
(1 1/2 λιτρο γαλα για τη μπεσαμελ)





Υ.Γ.Θα χρειαστουμε 2 ταψακια με 12 χουφτιτσες το καθενα
σαν αυτα που κανουμε τα μαφινς!!

Αφηνουμε τη σφολιατα να ξεπαγωσει.Στη συνεχεια ετοιμαζουμε τον κιμα.Σοταρουμε το κρεμμυδι επειτα τον κιμα.Ριχνουμε τα ντοματακια και λιγο νερακι ακομα και τον αφηνουμε να σιγοβρασει.προσθετουμε αλατι πιπερι κανελα και γαρυφαλλο σε σκονη.
Λαδωνουμε πολυ καλα τις χουφτιτσες απο τα ταψακια και κοβουμε τη σφολιατα σε τετοιο μεγεθος ετσι ωστε να χωρανε μεσα.Βαζουμε απο 2 κουταλιες τις σουπας κιμα σε καθε σφολιατακι.Ετοιμαζουμε και τη μπεσαμελ και απλωνουμε απο πανω.

Τα ψηνουμε για περιπου 20 με 25 λεπτα στους 180 βαθμους

καλη ορεξη!!!!!!!!!!!!!

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.