Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Πιπεριές στο φούρνο


4
0


Μερίδες: 4
Χρόνος ετοιμασίας: 15 '
Χρόνος ψησίματος: 30 '
User Photo sofiabalat sofiabalat
πιπεριες για την .......λιγουρα
Ετικέτες: Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Ορεκτικά / Λαχανικά
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (4 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

6 μεγάλες πράσινες πιπεριές
2 σκελίδες σκορδο ψιλοκομμενες
ανηθο μαιντανο,λιγη ρίγανη,πιπερι
τυρι φετα
ενα φλιτ.τσαγιου λαδι

Καθαρίζουμε τις πιπεριες,τις πλένουμε και τις ζεματανε για 5 λετπα σε καυτο νερο με λιγο αλατι.
Τις τοποθετουμε σ΄ενα ταψακι,ριχνουμε απο πανω το ελαιολαδο ,ανηθο μαιντανο ,και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο για περιπου εικοσι λεπτα.Ανακατεύουμε τη φετα με τη ριγανη ,το πιπέρι και λιγο λαδακι και γεμίζουμε τις πιπεριες.Αφηνουμε αλλα πεντε λεπτα και μετα σβήνουμε το φουρνο και αφηνουμε το φαγητο μεσα μεχρι να σερβίρουμε.
Σερβίρεται με λευκο κρασι VERDICCHIO MONCARO

Σχόλια

User Photo sofiabalat sofiabalat
2010-11-22 12:37:16
oπως εγραψα και πιο πανω οι χρωματιστές γλυκιζουν κα ιδεν μου αρεσε γευστικα το αποτελεσμα.....το ζεματισμα το κανω για να φυγει η "σπιρταδα'της πιπεριας
User Photo mima mima
2010-11-22 12:28:38
Εγώ τις γεμίζω χωρίς να τις ζεματίσω. Και είναι πιο νόστιμες οι κόκκινες από τις πράσινες. Μπορείς να τις βάλεις μισές μισές να είναι και όμορφο το πιάτο. Και λίγο μπούκοβο.
User Photo sofiabalat sofiabalat
2010-11-22 11:09:24
προτιμω τα ξενα κρασια και ιδιαιτερα τα ιταλικα. ειναι πιο φτηνα απο τα ελληνικα και πολυ καλη ποιοτητα.Λογω δουλειας ασχολουμαι πολυ με τα ξενα κρασια.
User Photo Δημήτρης. Δημήτρ ης.
2010-11-22 10:55:04
Ναι, σωστά... Καμιά πρόταση για ελληνικό λευκό κρασί; (Κατα προτίμηση φρέσκο δεξαμενής).
User Photo sofiabalat sofiabalat
2010-11-22 10:39:52
τ' εχω δοκιμασει με κοκκινες και με κιτρινες πιπεριες.Οπτικα ειναι πολυ καλο ,ομως αυτες οι πιπεριες γλυκυζουν στο μαγειρεμα και δεν μου αρεσε γευστικα το αποτελεσμα. γιαυτο προτιμω τις πρασινες
User Photo Δημήτρης. Δημήτρ ης.
2010-11-22 10:29:37
Πολύ καλό και γρήγορο! Με κόκκινες πιπεριές το έχεις δοκιμάσει;

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.