Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Πικάντικο Φιλέτο με τεκίλα και …" Σομπρέρο "


5
0


Μερίδες: 4
Χρόνος ετοιμασίας: 10 '
Χρόνος ψησίματος: 20 '
User Photo vch vch

Συνοδευτικό είναι ωραίο ένα πιάτο με ρύζι μπασμάτι ψημένο με κάρδαμο ή Focaccia με μυρωδικά (προηγουμένη μου συνταγή)

 

Ετικέτες: Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Μοσχάρι
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (5 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

  • 4 φιλέτα μοσχαρίσια (Από Νουά)
  • 4 κ/λιές ψιλοκομμένα ντοματίνια
  • ½ κούπα ζωμό κρέατος
  • 8 κ/λιές τεκίλα
  • Λίγο Τσίλι
  • Μπαχάρι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι χοντρό 1 κ/λι
  • Λίγο ελαιόλαδο

Πιέζουμε τα φιλετάκια πάνω στο πιπέρι το οποίο το έχουμε προηγουμένως σπάσει. Τα πιέζουμε με τρόπο που να εισχωρήσουν στη σάρκα αρκετά κομμάτια.

 

Τα σωτάρουμε στο ελαιόλαδο έως ότου ψηθούν και από τις δύο πλευρές.

Ο χρόνος ψησίματος εξαρτάται από τα γούστα του κάθε ενός.

 

Αφαιρούμε τα φιλέτα από το τηγάνι και βάζουμε την ντομάτα, την τεκίλα και το ζωμό. Προσθέτουμε αλάτι, μπαχάρι και το τσίλι.

 

Αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει σε μέτρια φωτιά μέχρι να δέσει.
Αφού είναι έτοιμη, βάζουμε τα φιλέτα μέσα στη σάλτσα και τ’ αφήνουμε για λίγα λεπτά να πάρουν τη γεύση της σάλτσας.

 

Σερβίρονται ζεστά

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.