Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Πέρκα με σουσάμι και μαύρες σταφίδες


6
0


Μερίδες: 2
Χρόνος ετοιμασίας: 10 '
Χρόνος ψησίματος: 10 '
User Photo Δημήτρης. Δημήτρ ης.
Εύκολο, γρήγορο, νόστιμο...
Ετικέτες: Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Ψάρι
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (6 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

  • 2 φιλέτα πέρκας
  • 4 κ.σ. σουσάμι άψητο
  • 1 κ.σ. σταφίδες μαύρες ψιλές
  • αλάτι
  • ελαιόλαδο
Αλατίζουμε τα φιλέτα και τα πασπαλίζουμε πάνω - κάτω με το σουσάμι.

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι σε δυνατή φωτιά.

Ρίχνουμε τις σταφίδες μέχρι να ελευθερωθεί το άρωμά τους.

Τοποθετούμε τα φιλέτα της πέρκας πάνω στις σταφίδες και μόλις ροδίσουν και από τις δύο πλευρές σερβίρουμε.

Σχόλια

User Photo Δημήτρης. Δημήτρ ης.
2010-11-19 00:19:59
Σε περιμένουμε. Καλή αντάμωση!!!
User Photo Cook Therapist Cook Therapist
2010-11-19 00:13:51
Που θα πάει θα ανέβω μόλις μπορέσω στ' αλήθεια :)
User Photo Δημήτρης. Δημήτρ ης.
2010-11-19 00:05:41
Φεύγω αμέσως για την ιχθυόσκαλα της Μηχανιώνας και ξεκινάω το ξελέπιασμα. Μέχρι να φτάσεις θα είναι έτοιμα. Άντε καλό δρόμο!!!
User Photo Cook Therapist Cook Therapist
2010-11-19 00:00:02
Αμα βάζεις τηγάνι ανεβαίνω Θεσσαλονίκη! Με έχεις ψήσει πολύ για ψάρι! :)
User Photo Δημήτρης. Δημήτρ ης.
2010-11-18 17:41:03
Αυτό λοιπόν λέγεται τηλεπάθεια! Μόλις ανέβασα μία συνταγή για ψήσιμο στα κάρβουνα. Τη συγκεκριμένη όμως για τα φιλέτα της πέρκας μπορείς να την κάνεις και στο φούρνο, αρκεί να καβουρντίσεις λίγο το σουσάμι και να μουσκέψεις τις σταφίδες. Καλή απόλαυση...
User Photo mima mima
2010-11-18 17:26:52
Επειδή εμένα μου αρέσουν τα ψάρια και λόγω δίαιτας τα τρώω 2-3 φορές την εβδομάδα, δεν έχει πιο λάιτ συνταγές; Μια και έχεις πολλές διάλλεξε και μια χωρίς τηγάνι. Please.
User Photo vana vana
2010-11-17 19:47:18
Παρ' όλο που δεν τρελλαίνομαι για ψάρια οι συνταγές σου είναι πρωτότυπες και ιδιαίτερες. Μπράβο σου ...Θα μας κάνεις να αγαπήσουμε τα ψάρια.

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.