Αλατίζουμε τα φιλέτα και τα πασπαλίζουμε πάνω - κάτω με το σουσάμι.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
Ρίχνουμε τις σταφίδες μέχρι να ελευθερωθεί το άρωμά τους.
Τοποθετούμε τα φιλέτα της πέρκας πάνω στις σταφίδες και μόλις ροδίσουν και από τις δύο πλευρές σερβίρουμε.
2010-11-19 00:19:59
Σε περιμένουμε. Καλή αντάμωση!!!
2010-11-19 00:13:51
Που θα πάει θα ανέβω μόλις μπορέσω στ' αλήθεια :)
2010-11-19 00:05:41
Φεύγω αμέσως για την ιχθυόσκαλα της Μηχανιώνας και ξεκινάω το ξελέπιασμα. Μέχρι να φτάσεις θα είναι έτοιμα. Άντε καλό δρόμο!!!
2010-11-19 00:00:02
Αμα βάζεις τηγάνι ανεβαίνω Θεσσαλονίκη! Με έχεις ψήσει πολύ για ψάρι! :)
2010-11-18 17:41:03
Αυτό λοιπόν λέγεται τηλεπάθεια! Μόλις ανέβασα μία συνταγή για ψήσιμο στα κάρβουνα. Τη συγκεκριμένη όμως για τα φιλέτα της πέρκας μπορείς να την κάνεις και στο φούρνο, αρκεί να καβουρντίσεις λίγο το σουσάμι και να μουσκέψεις τις σταφίδες. Καλή απόλαυση...
2010-11-18 17:26:52
Επειδή εμένα μου αρέσουν τα ψάρια και λόγω δίαιτας τα τρώω 2-3 φορές την εβδομάδα, δεν έχει πιο λάιτ συνταγές; Μια και έχεις πολλές διάλλεξε και μια χωρίς τηγάνι. Please.
2010-11-17 19:47:18
Παρ' όλο που δεν τρελλαίνομαι για ψάρια οι συνταγές σου είναι πρωτότυπες και ιδιαίτερες. Μπράβο σου ...Θα μας κάνεις να αγαπήσουμε τα ψάρια.