Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Πεπόνι Κρασάτο


5
0


Μερίδες: 4(αν ο καθένας τρώει μισό πεπόνι
Χρόνος ετοιμασίας: 5 '
Χρόνος ψησίματος:  '
User Photo Σαυρίτσα Σαυρίτ σα
Πεπονάκι παγωμένο με κρασί.
Ετικέτες: Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Γλυκα - Επιδόρπια / Άλλο
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (5 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

2 μικρά στρόγγυλα και ώριμα πεπόνια
2 ποτήρια (του κρασιού) λευκό ξηρό κρασί
Κόβω τα πεπόνια στη μέση κ βγάζω τα κουκούτσια.
Στην λακουβίτσα τους ρίχνω μισό ποτήρι κρασι περίπου στο καθένα (ανάλογα με το πόσο μεγάλο είναι το πεπόνι,η λακουβίτσα πρέπει να μισογεμίσει κ όχι να ξεχειλίζει).
Τρυπάω μετά τη σάρκα τους σε διάφορα σημεία με τη μύτη του μαχαιριού.
Βάζω τα μισά πεπόνια στο ψυγείο κ τα αφήνω μέχρι να ρουφήξουν το κρασί και να παγώσουν(συνήθως γύρω στις 2 ώρες).

Σχόλια

User Photo TrendynatoR TrendynatoR
2010-06-04 20:19:58
Καλά,κολλητή;;Τα έσπασε η συνταγούλα σου!!!like,like,like!!!

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.