Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Πέννες με μοσχάρι και λαχανικά


11
0


Μερίδες: 4
Χρόνος ετοιμασίας: 15 '
Χρόνος ψησίματος: 45 '
User Photo Carrie Carrie
Ένας διαφορετικός τρόπος για να συνοδεύεσετε τα ζυμαρικά σας με κρέας.
Ετικέτες:τζίντζερ, πέννες, μοσχάρι, πράσο, πιπεριές Κατηγορίες:Ζυμαρικά & Ρύζι / Ζυμαρικά
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (11 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

  • Πέννες περίπου μισό πακέτο
  • Μία κόκκινη πιπεριά, μία πορτοκαλί και μία κίτρινη
  • 2 πράσα κομμένα λεπτές ροδέλες μόνο το λευκό μέρος τους
  • 1 κρεμμύδι
  • περίπου 400 γραμμάρια μοσχάρι άπαχο
  • 1,5 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ
  • 200ml βαλσάμικο
  • αλάτι,πιπέρι
  • 2 κουταλιές σούπας λάδι

  1. Κόβετε ψιλές φέτες το κρεμμύδι και το τσιγαρίζετε μέχρι να μελώσει.
  2. Προσθέτετε το κρέας το οποίο έχετε ψιλοκόψει σε μπουκίτσες μέχρι να τσιγαριστεί.
  3. Προσθέτετε το ψιλοκομμένο πράσο και τις πιπεριές που είναι κομμένες σε μικρά μπαστουνάκια, το βαλσάμικο, το τζίντζερ και αλάτι-πιπέρι.
  4. Βάζετε λίγο νερό και το αφήνετε να βράσει για περίπου 20 πριν να προσθέσετε μέσα και τις πέννες για να βράσουν όλα μαζί.
Προσθέτετε νερό όσο χρειάζεται για να βράσουν τα ζυμαρικά & σβήνετε όταν έχει πιεί όλο το νερό του. Εναλλακτικά μπορείτε να βράσετε τα ζυμαρικά χωριστά και να τα προσθέσετε στο κρέας λίγο πριν το σβήσετε αλλά προσωπικά προτιμώ να τα αφήνω να βράσουν όλα μαζί.


Καλή όρεξη!!

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.