Κόβουμε λωρίδες από τη φλούδα της μελιτζάνας και των κολοκυθιών και τα κόβουμε σε κύβους (τα κολοκυθάκια πιο μικρά). Ψιλοκόβουμε την πιπεριά, το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο, ρίχνουμε πρώτα το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα κολοκυθάκια, μετά την πιπεριά και τη μελιτζάνα. Μόλις αρχίσουν να μαλακώνουν ρίχνουμε και τα μανιτάρια. Μετά προσθέτουμε και την τριμμένη ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και μια κουταλιά της σούπας κέτσαπ ή λίγη ζάχαρη.
Τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μαγειρευτούν τα λαχανικά σε χαμηλή φωτιά και λίγο πριν το τέλος προσθέτουμε τον μαιντανό.
Ταυτόχρονα βράζουμε τις πέννες σε αλατισμένο νερό. ΄
Λίγο πριν σερβίρουμε (ζεστά ή κρύα), ρίχνουμε τα ζυμαρικά στη σάλτσα και ανακατεύουμε. Σε κάθε πιάτο ρίχνουμε από πάνω τριμμένη φέτα.
2009-05-26 21:46:37
Φωτό όταν κάτσει να την ξαναφτιάξω :-) Όντως είναι και vegi..
2009-05-26 13:22:38
Καλή μου ακούγεται! Μπορεί να μπει και στην κατηγορία Vagetarian.
2009-05-25 11:53:50
Photo???