Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Πατσαβουρόπιτα με γιαούρτι και πορτοκάλι


7
0


Μερίδες: 12(αναλόγως το κομμάτι)
Χρόνος ετοιμασίας: 30 '
Χρόνος ψησίματος: 30 '
User Photo ΝΤΙΜΗ ΝΤΙΜΗ
Νόστιμο σιροπιαστό γλυκό με φύλλα και κρέμα!
Ετικέτες:Γλυκό Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Γλυκα - Επιδόρπια / Ταψιού
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (7 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

1 κεσεδάκι γιαούρτι
3/4 κούπας ζάχαρη
2 αυγά
1 κούπα σπορέλαιο
5 βανίλιες
ξύσμα ενός πορτοκαλιού
1 πακέτο φύλλο κρούστας

Για το σιρόπι
1 1/2 κούπας ζάχαρη
2 κούπες νερό
1. Πρώτα βράζουμε το σιρόπι για 10 λεπτά και το αφήνουμε  να κρυώσει.
2. Φτιάχνουμε την κρέμα χτυπώντας όλα τα υλικά στο μίξερ για λίγο.
3. Σε ένα ταψάκι Νο 28-30 κόβουμε τα φύλλα κρούστας σε κομματάκια.
4. Τα ανακατεύουμε με την κρέμα.
5. Ψήνουμε στους 20 βαθμούς για 30 λεπτά.
6. Περιχύνουμε το ζεστό γλυκό με το κρύο σιρόπι (πιθανώς να μην το πάρει όλο).

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.