- 5 μεγάλα παντζάρια βρασμένα και καθαρισμένα
- 500γρ. γιαούρτι σακούλας
- 3 κουταλιές σούπας μαγιονέζα
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 100 γρ. χοντροκομμένα καρύδια (προαιρετικά)
|
- Ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη μαγιονέζα, το σκόρδο ψιλοκομμένο και τα καρύδια.
- Κόβουμε τα παντζάρια σε μικρούς κύβους (1cm) και τα προσθέτουμε στο μείγμα του γιαουρτιού. Αλατίζουμε κατά βούληση.
- Αφήνουμε στο ψυγείο 1-2 ώρες τουλάχιστον, να πάρει η σαλάτα μας ένα υπέροχο ροζ χρώμα.
|
2010-12-05 11:45:59
δοκιμασε να βαλεις και ένα- δυο ξινόμηλα , πάει πάρα πολύ