Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Παντζάρι ωμό τριμμένο με σως γιαουρτιού


4
0


Μερίδες: 6
Χρόνος ετοιμασίας: 15 '
Χρόνος ψησίματος: 15 '
User Photo StathoylitsaSitia Stathoylitsa Sitia
Παντζάρι ωμό σαλάτα με σως γιαουρτιού!Άκρως δροσερή και πολύ νόστιμη.
Ετικέτες:Σαλάτες Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Σαλάτες / Σαλάτες
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (4 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

8 παντζάρια μεσαίου μεγέθους
Κόκκινο κρασί ξηρό
Κόκκινο ξύδι
Αλάτι

Για τη σως γιαουρτιού
1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι
Μαγιονέζα περίπου 5 με 6 κουταλιές
Ξύδι ένα καπάκι από του ξυδιού
Άνιθο
Σκόρδο μία σκελίδα
Για το παντζάρι

1.Σε ρεντέ τρίβουμε το παντζάρι αλλά όχι ψιλοκομμένο,πιο χοντροκομμένο
2.Βάζουμε σε ένα μπωλ
3.Προσθέτουμε αλάτι
4.Προσθέτουμε μισό φλυτζάνι ταγιού κόκκινο κρασί
5.Προσθέτουμε και λίγο ξύδι
6.Ανακατεύουμε καλά και τοποθετούμε στο ψυγείο


Για τη σως γιαουρτιού

1.Αδειάζουμε σε ένα μπωλ το γιαούρτι
2.Προσθέτουμε την μαγιονέζα και ανακατεύουμε
3.Συμπληρώνουμε το σκόρδο και τον άνιθο
4.Τελειώνουμε με το ξύδι και ανακατεύουμε ξανά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα
5.Τοποθετούμε στο ψυγείο


Σερβίρουμε την σαλάτα σε πιάτο σαλάτας προσθέτωντας πρώτα λίγο ελαιόλαδο και μετά βάζουμε την σως γιαουρτιού.Ανακατεύουμε και είναι έτοιμη να την απολαύσουμε !

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.