Για το παντζάρι
1.Σε ρεντέ τρίβουμε το παντζάρι αλλά όχι ψιλοκομμένο,πιο χοντροκομμένο
2.Βάζουμε σε ένα μπωλ
3.Προσθέτουμε αλάτι
4.Προσθέτουμε μισό φλυτζάνι ταγιού κόκκινο κρασί
5.Προσθέτουμε και λίγο ξύδι
6.Ανακατεύουμε καλά και τοποθετούμε στο ψυγείο
Για τη σως γιαουρτιού
1.Αδειάζουμε σε ένα μπωλ το γιαούρτι
2.Προσθέτουμε την μαγιονέζα και ανακατεύουμε
3.Συμπληρώνουμε το σκόρδο και τον άνιθο
4.Τελειώνουμε με το ξύδι και ανακατεύουμε ξανά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα
5.Τοποθετούμε στο ψυγείο
Σερβίρουμε την σαλάτα σε πιάτο σαλάτας προσθέτωντας πρώτα λίγο ελαιόλαδο και μετά βάζουμε την σως γιαουρτιού.Ανακατεύουμε και είναι έτοιμη να την απολαύσουμε !
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ