Η συνταγη ειναι της Αργυρως Μπαρμπαριγου,τη βρηκα στο ιντερνετ και μολις εβγαλα το καταπληκτικο ψωμακι μου απ το φουρνο.Τη μοιραζομαι μαζι σας με επιφυλαξη,γιατι εχω την εντυπωση οτι εχει γραφτει και απο καποιο φιλο απ το cooktherapy.
Ετικέτες:ψωμι, με-μπίρα
Διατροφή:Γενική Κατηγορίες:Ψωμιά - Ζύμες / Άλλο
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.
Σε μπωλ ανακατευω ολα τα υλικα μαζι και ζυμωνω ριχνοντας τη μπυρα, μεχρι η ζυμη να ξεκολαει απ τα τοιχωματα. Στρωνω το μιγμα σε λαδωμενο ταψακι η σε μακροστενη φορμα,με βρεγμενα χερια. Πασπαλιζω με σουσαμι. Ψηνω για 1 ωρα στους 180. Ειναι υπεροχο!!!
2011-10-16 13:08:23
Έγινε. Μας έχει σπάσει την μύτη. Η Χριστόφορος φωνάζει: "φάω! φάω!" :ο)
2011-10-16 12:23:28
Ψήνεται αυτή τη στιγμή... Ανυπομονώ να δω πώς θα τα πάω ως φουρνάρισσα :ο)
2010-11-23 14:08:50
θα ηταν πολυ καλο mima χωρις τα μπαχαρικα ομως,οσο για τη φετα και τις ελιες dimitri παθαινω αλεργια,ειδικα με τη φετα...
2010-11-23 13:35:34
Και με τους ξηρούς καρπούς της tigerlin μέσα πώς θα σου φαινόταν;
2010-11-22 21:31:58
Το φαντάζομαι και γεμισμένο με φέτα ή ελιές... Γεια, πάω στο ψυγείο!