Σε ένα μπολ βάζουμε τον σολομό ( στραγγισμένο). Βάζουμε αλάτι, πιπέρι και λεμόνι. Τρίβουμε με τα δάχτυλα να μαλακώσει και αφήνουμε στην άκρη. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος (ίσα που να στέκεται). Προσθέτουμε το μείγμα του σολωμου και ανακατεύουμε με πηρούνι ή κουτάλι. Το βάζουμε για λίγο στο ψυγείο να "δέσει" και πριν το σερβίρουμε τρίβουμε λίγο ακόμη πιπέρι από πάνω.
Συνοδεύεται υπέροχα με κριτσίνια ή κρακεράκια.
2009-06-24 14:06:30
μαγεία, μαγεία, μαγεία....γιαμι....