Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Ντιπ με αγκινάρα και σπανάκι


3
0


Μερίδες: 4
Χρόνος ετοιμασίας: 20 '
Χρόνος ψησίματος: 15 '
User Photo ladyheather ladyheather
Μια συνταγή που δοκίμασα σε ένα από αυτά τα αμερικάνικα εστιατόρια και πιστεύω ότι την πλησίασα αρκετά γευστικά
Ετικέτες:αλμυρό Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Ορεκτικά / Άλλο
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (3 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

1 κούπα σάλτσα Alfredo
1/2 κούπα παρμεζάνα
3 κ.σ. reggato Kerrygold
3 καρδιές αγκινάρας
1 κούπα σπανάκι στραγγισμένο
κομμάτια μοτσαρέλλας.
πιπέρι λευκό
αλάτι

για την Alfredo

Σε ένα σκεύος βάζουμε μισή κουταλιά της σούπας βούτυρο και λίγο σκόρδο σε σκόνη. Προσθέτουμε γύρω στα 100ml κρέμα γάλακτος. Αφού πάρει μια βράση προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα τριμμένη και λίγη μοτσαρελλα. Ανακατεύουμε για να μην σβωλιάσουν. 
Ανάβουμε τον φούρνο στους 180.
Σε ένα μπλέντερ βάζουμε τη σάλτσα, και όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός της μοτσαρέλλας.
Βάζουμε το μίγμα σε ένα πυριμαχο κατά προτίμηση σκεύος  από πάνω τοποθετούμε τα κομμάτια μοτσαρελλας και βάζουμε στο φούρνο για 15 λεπτά.

Μπορούμε να το συνοδεύσουμε με νάτσος και σκορδόψωμο και γιαούρτι σακούλας και την tex- mex Pico di Gallo...

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.