Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Ναβαρέν


6
0


Μερίδες: 6
Χρόνος ετοιμασίας: 10 '
Χρόνος ψησίματος: 90 '
User Photo marilu marilu
Γαλλική συνταγή για μοσχάρι της κατσαρόλας, με καρότα,  κρεμμύδια,  πατατούλες, αρακά,  σκόρδο, αρωματικά χόρτα και καρυκεύματα.
Ετικέτες:μοσχάρι, ταμπάσκο, αρακάς, καρότα, πατάτες Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Μοσχάρι
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (6 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

1 Kg μοσχάρι σε κύβους
1/2 κουταλάκι κόκκινο ταμπάσκο
400 gr αρακάς
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
400 gr καρότα
αλάτι
500 gr στρογγυλές πατάτες
2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
100 ml λευκό κρασί
2/3 του φλιτζανιού λάδι
4 φλιτζάνια ζωμός μοσχαριού
Αλατοπιπερώνετε το κρέας.
Σε κατσαρόλα ζεσταίνετε το μισό φλιτζάνι λάδι και ροδίζετε το κρέας.
Προσθέτετε το κρασί και το μισό ζωμό κρέατος και το σιγοβράζετε για 45 λεπτά.
Σε άλλη κατσαρόλα σωτάρετε το κρεμμύδι, τα καρότα, τον αρακά και τις πατάτες στο υπόλοιπο λάδι για 5 λεπτά.
Τα προσθέτετε στο κρέας.
Προσθέτετε και τον υπόλοιπο ζωμό, το ταμπάσκο, αλάτι και πιπέρι και βράζετε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.


Bon appétit!!

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.