Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Μoσχαράκι στρογγανόφ


12
0


Μερίδες: 4
Χρόνος ετοιμασίας: 10 '
Χρόνος ψησίματος: 35 '
User Photo drakos drakos

Αγαπημενο και αυτο το φαγητο. Ελπιζω να το δοκιμασετε.

Ετικέτες:Κυριο πιατο,μοσχαρι Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Μοσχάρι
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (12 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

1/3 της κουπας ελαιολαδο
1 κρεμμυδι
2 σκελιδες σκορδο
700 γραμμάρια μοσχαρι απαχο
1 κυβο βοδινου
1 γεματη κουταλια αλευρι
3 κουταλιες σαλτσα ντοματας
150 γραμμαρια μανιταρια
150 ml κρεμα γαλακτος
150 γραμμαρια ρυζι μακρυκοκο
50 γραμμαρια αγριο ρυζι
30 γραμμαρια μαργαρινη
1 κουταλια χυμο λεμονιου
αλατι και πιπερι
λιγο μαϊντανο

Ζεσταινετε το λαδι και σωταρετε το κρεμμυδι και το σκορδο. Προσθετετε το κρεας σε πολυ λεπτες λωριδες και τα μανιταρια και συνεχιζετε το σωταρισμα για 6- 7 λεπτά ακομα.
Πασπαλιζετε με το αλευρι και ριχνετε το χυμο ντοματας, αλατι, πιπερι, τον κυβο και 300ml ζεστο νερο. Βραζετε για 20 λεπτά και προσθετετε τη μιση κρεμα γαλακτος και το μαϊντνο και σιγοβραζετε για 5 λεπτα ακομα.
Βραζετε σε δυο χωριστες κατσαρολες το ρυζι και το αγριο ρυζι συμφωνα με τις οδηγιες της συσκευασιας τους, τ αναμιγνυετε μεταξυ τους και προσθετετε μαργαρινη και λιγο αλατι.
Σερβιερετε το ρυζι σε στρογγυλη πιατελα και απο πανω στο κεντρο ριχνετε το κρεας με τη σαλτσα του.
Χτυπατε την κρεμα γαλακτος με το χυμο λεμονιου και περιχυνετε το φαγητο.


ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.